top of page
Weena Rotterdam

Talentontwikkeling

Als werkgever ben je continu op zoek naar manieren om je team en individuele medewerkers te versterken en daarmee het succes van je organisatie te vergroten. Met aandacht voor leren en ontwikkelen, creëer je een stimulerende werkomgeving, waarbij van 'proberen kun je leren' de betrokkenheid vergroot van je medewerkers. Door je medewerkers de kans te geven om hun sterke punten te ontdekken, ontwikkelingsdoelen te stellen en hun competenties te verbeteren, creëer je een win-win situatie: je medewerkers voelen zich gewaardeerd en gemotiveerd, terwijl jouw bedrijf kan profiteren van beter gemotiveerde, competente en toekomstgerichte medewerkers.

Talentprogramma

Ons Talentprogramma is speciaal ontworpen om jou als werkgever de mogelijkheid te bieden om je medewerkers te ondersteunen in hun professionele groei en ontwikkeling. Met dit programma zet je een belangrijke stap richting het bouwen van een veerkrachtig en succesvol team dat klaar is om de uitdagingen van de toekomst aan te gaan.

Het programma bestaat uit een DISC Gedrags- en Drijfverenanalyse, een persoonlijk ontwikkelplan, 4 uur coaching én een jaar lang onbeperkt leren in ons online leerplatform.

 

Hiermee geven we jouw team de tools en begeleiding die ze nodig hebben om hun volledige potentieel te benutten. 

01

DISC Gedrag- en Drijfverenanalyse

Bij aanvang van het Talentprogramma krijgen je medewerkers een waardevol DISC Gedrags- en Drijfverenanalyse. Dit biedt inzicht in hun sterke punten, motivatoren en persoonlijke ontwikkelingsbehoeften. Het stelt ze in staat om een dieper begrip te krijgen van hun huidige vaardigheden en potentieel, wat hen helpt om gerichte doelen te stellen voor hun ontwikkeling. De DISC Gedrags- en Drijfverenanalyse biedt een solide basis voor de persoonlijke coachingsgesprekken en ondersteunt medewerkers bij het nemen van gefundeerde beslissingen over hun professionele groei.

DISC en Drijfveren.png
Zakenvrouw

02

Persoonlijk Ontwikkel Plan

Als onderdeel van het Talentprogramma stellen je medewerkers een persoonlijk ontwikkelplan op. In het ontwikkelplan identificeren ze specifieke vaardigheden die ze willen ontwikkelen of actiestappen voor het bereiken van hun loopbaandoelen.  Het ontwikkelplan stelt hen in staat om zich te richten op hun prioriteiten, hun progressie bij te houden en gemotiveerd te blijven tijdens hun ontwikkelingsreis.

03

Coaching

Gedurende  het Talentprogramma ontvangen je medewerkers 4 uur coaching van ervaren en gecertificeerde professionals. Een coach fungeert als een waardevolle gids die je medewerkers ondersteunt bij het vergroten van zelfinzicht en het verkennen van mogelijkheden.  Onze coaches zijn toegewijd om je medewerkers te ondersteunen bij het realiseren van hun potentieel. Ze bieden persoonlijke aandacht en luisteren naar de behoeften en uitdagingen van je medewerkers.

therapie sessie
Scherm Online Acadenie.png

04

Online leerplatform

Het is belangrijk om je team continue te laten groeien en ontwikkelen. Daarom krijgen je medewerkers een jaar lang toegang tot ons online leerplatform. Daar vinden ze circa 900 korte trainingen over allerlei onderwerpen, zoals communicatie, leiderschap, time management en nog veel meer. Je medewerkers kunnen op hun eigen tempo leren en werken aan hun persoonlijke en professionele ontwikkeling, waar en wanneer ze maar willen. Met deze mega handige bron van kennis en skills kunnen je medewerkers hun groeipotentieel volop benutten en hun carrière naar nieuwe hoogtes brengen.

Thema's online leerplatform

Elke medewerker heeft een eigen behoefte en kiest voor de thema's die voor relevant zijn op voor de eigen loopbaanontwikkeling of functioneren. 

Werk & Carrière

Gezondheid & Vitaliteit

Communicatie & Presentatie

Digitale vaardigheden & IT

Management & Leiderschap

Bedrijfsvoering & Ondernemen

Investeer in de ontwikkeling en groei van je team

We bieden je een unieke mogelijkheid om je medewerkers te ondersteunen in hun ontwikkeling en groei, waardoor ze gemotiveerd en betrokken blijven.

 

Voor slechts €997,- excl. BTW krijgt je medewerker:  

  • een DISC Gedrags- en Drijfverenanalyse met een rapport van 50 pagina's,

  • een gepersonaliseerd ontwikkelplan,

  • 4 uur waardevolle coaching op professionele ontwikkeling,

  • een jaar lang toegang tot een online platform voor onbeperkt leren met 900+ leermiddelen. 

Met dit Talentprogramma leg je de basis voor duurzame groei en creëer je een lerende organisatie waarin medewerkers hun potentieel kunnen benutten. Investeer in je medewerkers en pluk de vruchten van hun groei en toewijding.

Meld je aan voor een informatiegesprek met demo

Vul je gegevens in en we nemen snel contact op om een afspraak te plannen. 

Dank je wel voor je bericht!

bottom of page