top of page
Meisje op fietspad

Loopbaanontwikkeling 

Ben je  op zoek bent naar een nieuwe uitdaging of een nieuwe richting voor je loopbaan?  

Waarom loopbaanontwikkeling?

Het moderne werkleven kan complex zijn, met talloze keuzes, uitdagingen en veranderingen. Wij bieden een gestructureerde aanpak om deze obstakels te overwinnen en je carrière naar nieuwe hoogten te brengen. Door middel van één-op-één gesprekken, assessments en gerichte oefeningen helpen onze loopbaanprofessionals je:

 • Je sterke punten en vaardigheden te identificeren

 • Duidelijke doelen te stellen voor je carrière

 • Effectieve strategieën te ontwikkelen om deze doelen te bereiken

 • Om te gaan met obstakels en twijfels

 • Je zelfvertrouwen te vergroten en je professionele identiteit te versterken

 • Balans te vinden tussen werk en privéleven

 

Voor wie ?

Onze loopbaanbegeleiding is geschikt voor jou die naar een nieuwe uitdaging zoekt en worstelt met de vele loopbaankeuzes.  Je zoekt begeleiding die volledig afgestemd is op jouw behoeften  en die jou zowel  rust en helderheid brengt alsook een stevige aanpak om een verandering te realiseren. 

Wat beloven wij?

 • Diepgaand inzicht
  Ontdek jezelf op een dieper niveau.

 • Concrete actiestappen 
  Praktische aanpak voor concrete actiestappen. 

 • Oprechte aandacht
  Échte aandacht voor jou en voor jouw unieke individuele proces. 

Kies wat past voor jou

Wij begrijpen dat het kiezen van een passende loopbaantraject ingewikkeld is. Daarom bieden we drie pakketten, zodat je makkelijk kunt kiezen welke het beste bij jouw behoeften en doelen past. Of je nu behoefte hebt aan een beknopt overzicht, een middellange begeleiding of een diepgaande coaching, wij hebben de expertise om jou te helpen bij elke stap van jouw loopbaanontwikkeling. Ontdek hoe wij jou kunnen helpen om jouw professionele ambities waar te maken. 

 • Pakket 1: Loopbaanoriëntatie | € 1800,- | 10 weken
  In de begeleiding wordt gewerkt aan het verhelderen van de richting waarin de loopbaan wordt voortgezet. Centraal hierbij staat het denken vanuit mogelijkheden en persoonlijke interesses en niet vanuit onmogelijkheden of beperkingen. Op een activerende en gestructureerde manier gaan we zoeken naar en nadenken over je: persoonlijke kwaliteiten, competenties, waarden, interesses en passende werkomgeving, taken en werkomstandigheden. Successen en tegenvallers alsook kansen en risico’s worden in kaart gebracht en geanalyseerd. Het resultaat van de loopbaanoriëntatie is een onderbouwd persoons- en zoekprofiel. Deze laatste is van belang om een duidelijke richting te krijgen voor de sollicitatieactiviteiten. De kans op succes is namelijk vele malen groter als de zoekrichting kraakhelder is. 

  Bij de loopbaanoriëntatie is een digitale Loopbaanscan met pdf-rapport inbegrepen.  

 • Pakket 2: Loopbaanoriëntatie + Arbeidsmarktbenadering € 2.500,- | 16 weken
  Als duidelijk is geworden in welke richting je jouw loopbaan een vervolg gaat geven, kan het zoekproces naar de gewenste baan beginnen. Vanaf dat moment wordt jouw online aanwezigheid in lijn gebracht met je persoons- en zoekprofiel. Je LinkedIn profiel en cv worden opgesteld en aantrekkelijk vormgegeven om je verhaal te ondersteunen. Je gaat aan de slag met de activiteiten in je loopbaanactieplan om de gewenste functie te verwerven. Je wordt begeleid bij de opbouw van het vertrouwen bij het solliciteren en netwerken, het vinden van geschikte vacatures, opstellen motivatiebrief, voorbereiding van en terugblikken op sollicitatiegesprekken. 

  Bonus bij pakket 2: Je krijgt gedurende je traject toegang tot de online academie van Switchwise met 900+ trainingen, waaronder ook trainingen  voor het vergroten van je netwerk- en sollicitatievaardigheden. 

 • Pakket 3: Loopbaanoriëntatie + Arbeidsmarktbenadering + Versterking Persoonlijke Effectiviteit € 3.800,- | 24 weken
  Tijdens het opstellen van het persoonsprofiel en ook gedurende het proces van arbeidsmarktbenadering, kunnen valkuilen in persoonlijk gedrag en belemmerende overtuigingen naar voren komen. Gedurende het traject wordt coaching ingezet voor het nader onderzoeken en/of ontwikkelen van gedragsaspecten, die van belang zijn om een andere baan te verwerven en daar succesvol in te kunnen functioneren. Concretisering hiervan vindt plaats tijdens het traject. Het loopbaantraject wordt afgesloten met een Persoonlijke Ontwikkeling Plan (POP) voor de verdere ontwikkeling in je nieuwe baan. 

  Bonus bij  pakket 3 : Je krijgt een cadeaubon die je kunt inzetten voor het maken van een nieuwe profielfoto bij fotogravin Izabella de Ridder in Rotterdam.

Onze Aanpak

Wij geloven in een holistische aanpak die rekening houdt met jouw unieke behoeften en omstandigheden. Onze coaches zijn gecertificeerde professionals met uitgebreide ervaring in het begeleiden van individuen op verschillende punten in hun loopbaantraject. Ze luisteren naar jouw verhaal, begrijpen jouw ambities en helpen je bij elke stap van het proces.

Onze sessies zijn flexibel en kunnen zowel in persoon als online plaatsvinden, afhankelijk van jouw voorkeur en agenda. We bieden ook ondersteuning tussen sessies door, zodat je altijd gemotiveerd blijft en op koers blijft naar succes.

 

Blended Coaching

Tijdens het traject wordt gebruik gemaakt van blended coaching. Dit is een coaching methode die gebruik maakt van verschillende manieren van communiceren. Je hebt gesprekken of training op locatie en/of online via videoverbinding. Ook wordt via het loopbaanportaal geschreven berichten uitgewisseld en aan opdrachten gewerkt. Daarnaast kan je zelfstandig gebruik maken van aangeboden online trainingen en de database voor voor het oriënteren op beroepen en vacatures.

 

Neem de Volgende Stap

Klaar om de regie over je carrière in handen te nemen? Neem vandaag nog contact met ons op om een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen. Samen zullen we jouw pad naar professioneel succes verkennen en bouwen. Bij ons gaat loopbaancoaching niet alleen om het vinden van een baan - het gaat om het vinden van vervulling en voldoening in wat je doet. We kijken ernaar uit om je te helpen bij elke stap van je reis!

Waar werken we naartoe?

01.

Je hebt diepgaande inzicht in zowel je unieke kwaliteiten als in je schaduwkanten. 

02.

Je hebt een kompas voor het maken van keuzes die je bezieling opbouwen. 

03.

Je weet hoe je meer in balans komt en je energieniveau verhoogt en stress verlaagt. 

04.

Je kunt 100% verantwoordelijkheid nemen voor jouw werkplezier en groei.

05.

Je geeft uitvoering aan je persoonlijke missie en visie vanuit je unieke talenten.

Vraag een kennismakingsgesprek aan

Vul je gegevens in en we nemen snel contact op om een korte online afspraak te plannen. Dit kennismakingsgesprek is vrijblijvend. In dit gesprek kijken we of er een persoonlijke klik is en ook of je vraag matcht bij wat we te bieden hebben. 

Dank je wel voor je bericht!

bottom of page