top of page

Over Switchwise

Onbeperkt Leren en Ontwikkelen

Bij Switchwise begrijpen we dat jouw groei en ontwikkeling essentieel zijn voor je succes, zowel professioneel als persoonlijk.

Onze service biedt niet alleen toegang tot topkwaliteit analyses, deskundige begeleiding en uitgebreide leermiddelen, maar ook de waardevolle ervaring van een op maat gemaakt traject dat speciaal voor jou is ontworpen.

Door te investeren in onze diensten, investeer je in jezelf. Je krijgt niet alleen de tools om je vaardigheden en kennis te vergroten, maar ook het vertrouwen om je doelen te bereiken.

Onze visie

Wij geloven in de superkracht van talenten. Een talent is het unieke vermogen om de dingen sneller, beter en met minder inspanning te kunnen doen dan anderen. Het is iets waar je van nature goed in bent én wat je graag doet. Jouw talent heeft net als een zaadje een vruchtbare grond en goede omstandigheden nodig om te groeien en bloeien. Je bent in een voor jou vruchtbare bodem, wanneer je jezelf kan zijn, wanneer aan jouw essentiële (voor)waarden wordt voldaan, wanneer je iets doet wat voor jou ertoe doet, wanneer je je goed voelt bij de mensen waar je mee werkt en wanneer je jouw talenten optimaal benut.

Oprichter

Switchwise is in 2009 opgericht door Angèle Jankok. 
Angèle is een bevlogen en leergierige ondernemer, loopbaanexpert, trainer en coach met 22+ jaar ervaring in de begeleiding in de begeleiding van mensen in werk, loopbaan en leiderschap. Ze is gepassioneerd over een Leven Lang Ontwikkelen en draagt dit graag uit. Haar missie is om mensen te inspireren en begeleiden op hun reis van zelfontdekking, empowerment en benutten van hun hoogste potentieel. Haar grootste talent is het herkennen van verborgen talenten van mensen. Angèle is eerder werkzaam geweest als (interim) manager van diverse (staf)afdelingen en als HR/Organisatieadviseur bij middelgrote en grote bedrijven. Ook heeft ze als docent Loopbaancoaching, maatschappelijk werkers in enkele gemeenten opgeleid. 

Connecten?  

  • https://www.linkedin.com/in/angelejankok
YW-Angele-105 B.jpg

Netwerk en partners

Angèle Jankok is als Register Loopbaanprofessional lid van Noloc. 
Noloc is de grootste beroepsvereniging in Nederland voor loopbaanprofessionals en jobcoaches en is dé autoriteit binnen de loopbaanprofessie. De vereniging telt circa 3600 leden en verbindt vakgenoten in hun professionele ontwikkeling. 

Bij vakanties, drukte of i.v.m. een speciale expertise, schakelt Switchwise Noloc-collega's in bij de  uitvoering van de ontwikkeltrajecten.

Angele Jankok is als ondernemer lid van Noova. 

NOOVA is een netwerk voor vrouwelijke ondernemers en adviseurs in de regio Oostland, bestaande uit de gemeenten Pijnacker-Nootdorp, Lansingerland en Zevenhuizen-Moerkapelle. NOOVA staat voor Netwerk Oostlandse Ondernemende Vrouwen Actief. 

Switchwise heeft afspraken met enkele ondernemers van Noova, waar onze klanten van kunnen profiteren.  Zo maakt Izabella de Ridder een mooie profielfoto voor op het cv en LinkedIn-profiel voor mensen die van baan wisselen.

“Angèle is een inspirerende, creatieve en innemende persoonlijkheid. Ze is sterk gericht op het ontwikkelen van mensen en organisaties en beschikt over een groot instrumentarium om doelen te bereiken. Ze is enthousiast, bezield en zakelijk. Ze kan met groepen en individuen werken en weet hen altijd een stap verder te brengen. Ze is vriendelijk, betrouwbaar en professioneel.”

Nienke van Dijk, werkgever

Klanten

Hogeschool van Amsterdam.png
KPN.png
10.png
5.png
4.png
11.png
9.png
7.png
2.png
8.png
bottom of page