top of page

Training

Vind je Bezieling

In deze training ga je ontdekken wat de elementen zijn voor jouw bezieling en hoe je meer betekenis kunt vinden in jouw loopbaan. Gebruikmakend van het krachtige concept van IKIGAI, ontwerp je een betekenisvolle loopbaan die perfect aansluit bij wie je bent en waar je naar streeft. Je zet de eerste stap naar een vervullende loopbaan waar je elke dag enthousiast van wordt.

Vind je Bezieling-3.png

Inhoud van de training

Ontdek een loopbaan die niet alleen jouw dagen vult, maar jouw leven verrijkt. In de training nodigen we je uit om op een reis te gaan – een reis naar het hart van wie je werkelijk bent en wat je drijft.

"Wat is het doel van mijn leven?" Een vraag die vaak sluimert in ons achterhoofd, verborgen tussen deadlines en doelen. Maar wat als ik je vertel dat je de sleutel tot jouw betekenisvolle loopbaan al binnen handbereik hebt?

In de training duiken we diep in het betoverende concept van IKIGAI, een eeuwenoud Japans principe dat de essentie van jouw bestaan onthult. Samen gaan we op zoek naar de verborgen schatten van jouw passie, roeping, beroep en missie.

Het begint met het verkennen we jouw unieke talenten en vaardigheden die de wereld nodig heeft. Vervolgens met het ontdekken van jouw passie – de vlam die je hart verwarmt en je ziel voedt.  Dit alles smeed je samen tot een beroep dat niet alleen vervult, maar inspireert.

Maar we stoppen niet daar. Je gaat verder, op zoek naar jouw missie in werk – een doel dat verder reikt dan jezelf en de wereld ten goede verandert. Dit is de plek waar jouw talenten samenkomen met wat de wereld vraagt, een plek van ware vervulling.

Waarom kiezen voor  de training Vind je bezieling? Omdat het meer is dan een training; het is een reis naar zelfontdekking, naar het vinden van jouw doel in elke stap die je zet. En in dat proces, ontdek je niet alleen een betekenisvolle loopbaan, maar ook een betekenisvol leven.

Ben jij klaar om te stappen in jouw ware potentieel? Om jouw leven en loopbaan te verheffen naar nieuwe hoogten van vervulling?  

Ja, dat wil ik >


Hoe werkt het

De training Vind je Bezieling is een allesomvattende reis die verder gaat dan de trainingsdagen.

 

Trainingsdagen (4)

Gedurende 4 trainingsdagen van 9.30 - 16.00 uur duiken we diep in jouw Bezieling. Je leert strategieën om jouw loopbaan te laten samenvallen met je authentieke zelf. Tussendoor is er een lunchpauze met een gezonde lunch en mogelijkheid voor een lunchwandeling. 

Voorbereidend materiaal

Vóór elke trainingsdag ga je aan de slag met inspirerende bronnen en voorbereidingsopdrachten. Deze zijn ontworpen om ervoor te zorgen dat je tijd op trainingsdag nog vruchtbaarder wordt.

Reflectie-opdrachten

Na training ontvang je een reflectieve schrijfopdracht. Deze opdracht vormen een brug tussen de trainingsdagen en helpen je dieper na te denken over de behandelde concepten. Zo kunnen ze beter worden geïntegreerd in jouw loopbaanverhaal.

Investeer in jouw toekomst: Loopbaantraining Vind je Bezieling

Kosten: €1.497,- exclusief BTW

Data van de volgende training in Rotterdam

Zaterdagen: 14, 21, 28 september en 12 oktober 2024

Er is plek voor maximaal 8 deelnemers in deze training. Je ontvangt na afloop van de training een certificaat. 

 

Interesse of vragen?

Neem gerust contact met ons op voor een online kennismakingsgesprek. We zijn er klaar voor om samen met jou deze betekenisvolle reis te maken!

Vraag je kennismakingsgesprek aan

Vul je gegevens in en we nemen snel contact op om een korte online afspraak te plannen. Dit kennismakingsgesprek is vrijblijvend. In dit gesprek bespreken we je leerdoelen en kijken we of die matchen bij de training. 

Dank je wel voor je bericht!

bottom of page