top of page
Roze stoel

Loopbaancoaching 

Met loopbaancoaching begeleiden we je op je reis naar professioneel succes en persoonlijke voldoening. Of je nu aan het begin van je carrière staat, op zoek bent naar een nieuwe richting, of wilt groeien in je huidige functie, onze ervaren loopbaancoaches zijn er om je te helpen.

Echte aandacht voor jou

Het moderne werkleven kan complex zijn, met talloze keuzes, uitdagingen en veranderingen. Loopbaancoaching biedt een gestructureerde aanpak om deze obstakels te overwinnen en je carrière naar nieuwe hoogten te brengen. Door middel van één-op-één gesprekken, assessments en gerichte oefeningen helpen onze coaches je:

 • Je sterke punten en vaardigheden te identificeren

 • Duidelijke doelen te stellen voor je carrière

 • Effectieve strategieën te ontwikkelen om deze doelen te bereiken

 • Om te gaan met obstakels en twijfels

 • Je zelfvertrouwen te vergroten en je professionele identiteit te versterken

 • Balans te vinden tussen werk en privéleven

Onze Aanpak

Wij geloven in een holistische aanpak die rekening houdt met jouw unieke behoeften en omstandigheden. Onze coaches zijn gecertificeerde professionals met uitgebreide ervaring in het begeleiden van individuen op verschillende punten in hun loopbaantraject. Ze luisteren naar jouw verhaal, begrijpen jouw ambities en helpen je bij elke stap van het proces.

Onze sessies zijn flexibel en kunnen zowel in persoon als online plaatsvinden, afhankelijk van jouw voorkeur en agenda. We bieden ook ondersteuning tussen sessies door, zodat je altijd gemotiveerd blijft en op koers blijft naar succes.

Coachingspakketten

We bieden verschillende coachingspakketten aan om tegemoet te komen aan jouw specifieke behoeften en doelen. Of je nu op zoek bent naar een kortere boost om een specifiek doel te bereiken of een uitgebreider programma om langdurige verandering te stimuleren, we hebben een pakket dat bij jou past.

 

Onze pakketten omvatten onder andere:

 • Starterspakket: Perfect voor wie een eerste stap wil zetten in zijn loopbaanontwikkeling. Inclusief een aantal individuele sessies en basisvaardigheden voor loopbaanplanning.
   

 • Groei- en Ontwikkelingspakket: Voor degenen die klaar zijn om dieper te duiken en zich te richten op het bereiken van ambitieuze doelen. Bevat uitgebreide coachingssessies, persoonlijke assessments en follow-up ondersteuning.
   

 • Maatwerk: We begrijpen dat elk individu uniek is, daarom bieden we ook maatwerkcoaching aan die is afgestemd op jouw specifieke behoeften en doelen.
   

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze coachingspakketten en om te bespreken welk pakket het beste bij jou past.

Voor Wie is Loopbaancoaching?

Loopbaancoaching is geschikt voor iedereen die zijn of haar professionele leven wil verbeteren. Of je nu een student bent die net begint, een ervaren professional die een nieuwe uitdaging zoekt, of iemand die worstelt met loopbaankeuzes, wij zijn er voor jou. Onze coaching is volledig afgestemd op jouw behoeften en doelen, ongeacht je achtergrond of branche.

Neem de Volgende Stap

Klaar om de regie over je carrière in handen te nemen? Neem vandaag nog contact met ons op om een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen. Samen zullen we jouw pad naar professioneel succes verkennen en bouwen. Bij ons gaat loopbaancoaching niet alleen om het vinden van een baan - het gaat om het vinden van vervulling en voldoening in wat je doet. We kijken ernaar uit om je te helpen bij elke stap van je reis!

Wat levert loopbaancoaching je op?

01.

Je hebt diepgaande inzicht in zowel je unieke kwaliteiten als in je schaduwkanten. 

02.

Je hebt een kompas voor het maken van keuzes die je bezieling opbouwen. 

03.

Je weet hoe je meer in balans komt en je energieniveau verhoogt en stress verlaagt. 

04.

Je kunt 100% verantwoordelijkheid nemen voor jouw werkplezier en groei.

05.

Je geeft uitvoering aan je persoonlijke missie en visie vanuit je unieke talenten.

Vraag een kennismakingsgesprek aan

Vul je gegevens in en we nemen snel contact op om een korte online afspraak te plannen. Dit kennismakingsgesprek is vrijblijvend. In dit gesprek kijken we of er een persoonlijke klik is en ook of je vraag matcht bij wat we te bieden hebben. 

Dank je wel voor je bericht!

bottom of page